Online vægttabsforløb og øget trivsel

 • Er det nu, du er klar til at skabe dit ønskede vægttab samtidig med, at du også skaber din frihed til altid at opnå det du ønsker for dig selv resten af dit liv?
 • Har du brug for at vælge dig selv fuldstændig til og begynde at leve dit liv, som det menneske du er?
 • Vil du give dig selv muligheden for at tage styring i eget liv og indfri de drømme omkring en sund livsstil, som du måske har haft i mange år, men aldrig har opnået?

Dette særlige online vægttabsforløb, er netop skabt til dig, der vil vælge dig selv til, på en helt ny, enkelt og ligetil livsændrende måde. Du vil med dette forløb opdage, at du indeholder alt det der skal til, for at du kan ændre på lige præcis det, som du gerne vil i dit liv. Herfra kan kan du frit vælge dine målsætninger omkring dit vægttab og generelle livsstil. På forløbet vil vi arbejde med begreber som, Livsglæde, Livskraft, Livsbalance, Livsmod og Livsmening. Alle begreber Marlene Lind selv har brugt til at opnå et varigt vægttab på 55 kg. Et vægttab der også har betydet fysisk og psykisk velvære samt generel livsbalance.

Tilgangen er udviklet med fokus på terapi og coaching frem for kostvejledning, da den enkelte typisk er klar over hvad den sunde kost er. Det handler istedet for om at vælge sig selv til på en ny måde. Dette har hjulpet grupper af personer til, at opnå markante varige vægttab. Denne viden har vi hos Lind & Dahl nu samlet i et 12 ugers forløb som du kan vælge at give dig selv og opnå et varigt vægttab med mental balance og fysisk velvære.

Jeg har på 8 uger tabt 16 kg, og vi er jo ikke færdige endnu. Forventer jeg opnår min målsætning om at tabe yderligere 10 kg. Jeg har igennem forløbet lært at lytte efter hvad min krop har brug for og til min overraskelse opdaget at de sunde ting faktisk smager super godt. Jeg har fået meget mere energi, og synes det er fedt, at kunne købe smart tøj igen! Jane

Deltager hold 1, 2017

Hvad kan du give dig selv, ved at vælge dette livsændrende forløb?

Helt præcist kan du tabe de kg. som du ønsker dig og det gode ved det er, at du kan gøre det samtidig med, at du bliver den stærkeste udgave af dig selv. Du har alle muligheder for, at blive helt klar og tydelig på hvem du er, og hvad der er særligt værdifuldt for dig i dit liv og dermed sætte handling på og få skabt det, du gerne vil have bliver din virkelighed. Faktisk har du også mulighed for at give dig selv en endnu større gave, fordi du på dette livsændrende forløb netop kan åbne op for, at leve et ansvarsfuldt, livskraftigt, balancefyldt, ærligt og autentisk liv, hvor du påtager dig det fulde ansvar for at skabe dit liv, som du ønsker at det skal være.

Du har alle muligheder for, at skabe din egen frihed, til at vælge at være dig i dit liv, og når du gør det, åbner du op for at kunne træde fuldstændig i eksistens med dig selv som menneske. Du vil også kunne opdage hvor let og ubesværet det er, at indgå i alle mulige relationer samt være tilstede i verden omkring dig.

Når du opdager dig selv, dine valg i livet, både når det gælder fysisk, psykisk, mental samt relationel sundhed, så vil du helt automatisk begynde at leve ud fra det der er nærende, helbredende, nærværende og livsgivende for dig. Derved øges din livskvalitet, glæde og lykkeniveau betragteligt.

 

Marlene Lind’s egen forvandling

Vægttab opnået via fokus, valg og vedholdenhed.

N
55 kg vægttab
N
Øget fysisk og psykisk velvære
N
Mere livsglæde
N
Følelsen af frihed
N
Styring i eget liv
N
Mere overskud, ro og balance

Vil du også opnå succes med dit vægttab og øge din trivsel?

Grundet orlov er forventet opstart på næste hold 3. kvartal 2018. Nærmere info om opstart kommer her på hjemmesiden.

12 ugers vægttabsforløb indeholder:

 • 24 timers undervisning fordelt på 12 uger. 12 mandage fra 16.00 til 18.00 eller fra 19.00 til 21.00
 • Viden om hvordan du aktivt kan træffe de valg du ønsker for dit liv, og frihed til at skabe det du drømmer om
 • Øvelser og redskaber til at vedholde din motivation omkring din livsstilsændring
 • Professionel støtte og hjælp mellem hvert modul via lukket Facebook gruppe.
 • Psykologisk og fysiologisk indsigt i egen situation
 • Skift de hurtige løsninger ud med varigt vægttab via bevidsthed, fokus og opmærksomhed
 • Erfarne undervisere, med uddannelses baggrund som Psykoterapeut, LifeCoach og Stressvejleder
 • Mulighed for at tage styring i eget liv
 • Opdag din personlige og individelle vej til et varigt vægttab
 • BEGRÆNSET OPTAG MED 10 PERSONER PR HOLD

Prisen for dette forløb er: 2995,00 kr.

Der vil være mulighed for rate betaling i 3 rater.

Prisen er incl. alle uddannelses materialer.

Næste holder starter: Mandag 03.09.2018, i vores lokaler: Julianelyst Centervej 2, 6000 Kolding.

Ønsker du mere information om vores forløb?

Skriv til os og vi sender dig en mail med uddybende materiale.