fbpx

Ansøg om optagelse her

Ansøg om optagelse på uddannelsen

 

Eksistentiel Stress-Coach & Positiv Psykologi Formilder & eventuelt viderebygningen til Psykoterapeut 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Optagelseprocedure samt ansøgningsblanket:

Når du søger om, at blive optaget på vores uddannelser, så skal du udfylde et ansøgningsskema, som du finder ovenover, således at vi kan sikre dig bedst muligt, ud fra de forudsætninger, som du søger optagelse med. Du skal have mulighed for, at gennemføre uddannelsen, så derfor tager vi din ansøgning om optagelse på uddannelsen, seriøst. Det er, at være etisk ansvarlig og have en professionel tilgang til, at uddanne mennesker.

Du kan også altid kontakte Marlene Lind, enten på tlf. 22425461 eller pr. mail: marlene@lindogdahl.dk for at få ansøgningsskemaet tilsendt direkte til din mail. 

Videreuddannelsen til Psykoterapeutuddannelse:

I forhold til, hvis du søger om optagelse på overbygningen til psykoterapeut, vil vi ligeledes sikre dig, ved at forholde os til din uddannelsesmæssig baggrund, arbejdserfaring og i øvrigt, din alder og modenhed tages med i det samlede skøn. Dette fremgår, ved udfyldelse af ansøgningsskemaet. Det har betydning for din mulige optagelse hos brancheforeningerne, som du kan læse mere om, mere om ved psykoterapeutuddannelsen, under afsnittet, pris, betalingsmuligheder og optagelseskriterier

Svar på ansøgning om optagelse:

Du vil få svar på din ansøgning om optagelse, indenfor to hverdage. Er du i tvivl om hvad du skal gøre, kan du altid kontakte udannelsesleder, Marlene Lind på tlf. 22425461.  Klik på ansøgningsskema længere oppe. 

Læs mere ved at klikke på dette link: https://lindogdahl.dk/eksamen/ 

 

 

Marlene Lind

Uddannelsesleder

22 42 54 61
marlene@lindogdahl.dk
Skibdrætvej 9
6000 Kolding