fbpx

TRE® – Stress og traumeforløsende kropsterapi

TRE® – Tenson and Trauma Releasing

Certificeret TRE® provider hos TRE® – Danmark. Sessioner og workshops afholdes af Certificeret TRE® provider Kenneth Dahl. 

TRE står for Tension and trauma Releasing Exercises og er en behandlingsmetode, der går ud på at ryste traumer og stress ud af kroppen, efter de har fundet sted. Med TRE® kan du lære at genetablere kroppens evne til at regulere sig selv, der af TRE® udøvere opleves til blandet andet at have positiv indvirkning på: kroniske smerter, schelrose, gigt, fibromylagi, stress, angst og søvnløshed. TRE® metoden består af 7 enkle øvelser, udviklet af David Berceli, Ph.D, som kan læres og bruges af alle. Øvelserne aktiverer kroppens egen evne til at ryste af sig selv, også kaldet ikke viljestyret rystelser. Vi besidder alle denne evne til at ryste, fra naturens side, men de fleste af os mennesker, har aflært denne naturlige forløsende og healende evne. Gennem TRE® giver du dig selv muligheden for at genindlære denne evne, du efterfølgende kan bruge som selvhjælpsmetode til at afspænde og forløse kroniske spændinger, stress og chok i kroppen. Ved at få kroppen til at vibrere eller ryste naturligt, vil du støtte din krop i, at afspænde og aflade ophobede spændinger i muskulaturen og bindevævet, der derved vil afbalancere nervesystemet tilbage til sin naturlige balance. 

I dag undervises der i over 50 lande i verden i TRE® metoden, og tusindevis af mennesker benytter TRE® i deres hverdag til at opnå eller fastholde fysisk og psykisk balance. I Danmark benyttes metoden hos psykologer, psykoterapeuter og andre behandlere, ligesom at Gigtforeningen og Scleroseforeningen anbefaler og bruger TRE®-metoden til deres medlemmer.  Du kan læse mere om TRE® på TRE – Danmarks hjemmeside: https://www.tre-danmark.dk/

 

Instituttet udbyder TRE®-metoden i form af 1 til 1 sessioner og på dagsworkshops:

  • Ved 1 til 1 session, vil du blive guidet igennem de 7 øvelser af uddannet TRE®-provider. Når dine rystelser er startet vil din TRE®-provider støtte dig i din proces med de rystelserne og viberationer du oplever, således at du er tryg i din TRE® session.
  • Sessionen afsluttes med en samtale omkring det du måtte have oplevet, eller kom i kontakt med under sessionen.
  • For at du får den bedste oplevelse, så kom til din session/workshop i tøj du føler dig fri til at bevæge dig i, og som du finder behageligt at have på. Hvis du har en Yogamåtte må du meget gerne medbringe denne, ellers har vi en du kan låne.
  • Prisen for en 90 minutters TRE® session kombineret med samtaleterapi er 900.- dkr.
  • Du kan læse mere om vores TRE® workshops her: https://lindogdahl.dk/tre-workshop/
  • TRE® sessioner og workshops afholdes af Certificeret TRE® provider Kenneth Dahl.