fbpx

Ansøg om optagelse til

Eksistentiel Dynamisk & Fænomenologisk Psykoterapeut

Optagelseprocedure:
Når du søger om, at blive optaget på vores uddannelser, så skal du udfylde et ansøgningsskema, som du finder herunder, således at vi kan sikre dig bedst muligt, ud fra de forudsætninger, som du søger optagelse med. Du skal have mulighed for, at gennemføre uddannelsen, så derfor tager vi din ansøgning om optagelse på uddannelsen, seriøst. Det er, at være etisk ansvarlig og have en professionel tilgang til, at uddanne mennesker.

Videreuddannelsen til Psykoterapeut:
I forhold til, hvis du søger om optagelse på overbygningen til psykoterapeut, vil vi ligeledes sikre dig, ved at forholde os til din uddannelsesmæssig baggrund, arbejdserfaring og i øvrigt, din alder og modenhed tages med i det samlede skøn. Dette fremgår, ved udfyldelse af ansøgningsskemaet. Det har betydning for din mulige optagelse hos brancheforeningerne, som du kan læse mere om, under afsnittet, pris, betalingsmuligheder & optagelseskriterier.

Tilbagesvar på ansøgning:
Du vil få svar på din ansøgning om optagelse, indenfor to hverdage. Er du i tvivl om hvad du skal gøre, kan du altid kontakte udannelsesleder, Marlene Lind på tlf. 22425461.

Læs mere ved at klikke på dette link: https://lindogdahl.dk/litteraturliste-edfp/

Svar på følgende for at ansøge: