fbpx

StressCoach & Positiv Psykologi Formidler

1 årig Stress-Coach & Positiv Psykologi Formidler uddannelse:

Det første år tager du to uddannelser, i en samlet uddannelse. Herfra kan du vælge, at videreuddanne dig til psykoterapeut. Det du lærer hos os, er ikke kun viden, men derimod en ny måde at gribe dit eget og andres liv an på. Du vil skulle leve det, før du kan hjælpe og støtte andre mennesker. Det er hele vores livsfilosofi og mission i livet, at du bliver klædt på, så du også kan støtte og hjælpe mennesker, der er ramt i deres liv, ligesom vi gør. Hvis vi skal hjælpe andre mennesker, er vi nødt til, først og fremmest, at komme på plads med os selv. Derfor vil du under uddannelsen, skulle arbejde med dig selv, så du kan støtte mennesker i deres udviklingsproces.

Næste hold starter d. 6.9.2024: Hvis du vil med, kan du ansøge om en plads på holdet, ved at udfylde vores ansøgningsblanket. Herefter vil du blive kontaktet for nærmere aftale. Du kan også kontakte Marlene på tlf. 22425461, for nærmere info – herunder kan vi også aftale et uforpligtende individuelt informationsmøde. 

3. årige videreuddannelse til Eksistentiel Dynmamisk & fænomenologisk psykoterapeut:

Videreuddan dig til psykoterapeut, og få 3 uddannelser i en samlet uddannelse. Du vil blive ført længere ind i den eksistentielle og fænomenologiske tilgang samt øvrige retninger, som er relevante for psykoterapeutisk virke. Efter endt uddannelse, kan du arbejde som selvstændig, anvende uddannelsen i dit arbejde, med eksterne virksomheder, organisationer, grupper, holde foredrag mv. 

Se fremmøde datoer ved at klikke på dette link: https://lindogdahl.dk/datoer-struktur-og-studieopbygning/