fbpx

StressCoach & Positiv Psykologi Formidler

2 UDDANNELSER I 1  – ADGANG TIL VIDEREBYGNING TIL PSYKOTERAPEUT

VI STARTER DEN 23.9.2022

1 årig Stress-Coach & Positiv Psykologi Formidler uddannelse

Det du lærer hos os, er ikke kun viden, men derimod en ny måde at gribe dit eget og andres liv an på. Du vil skulle leve det, før du kan hjælpe og støtte andre mennesker. Det er hele vores livsfilosofi og mission i livet, at du bliver klædt på, så du også kan støtte og hjælpe mennesker, der er ramt i deres liv, ligesom vi gør. Hvis vi skal hjælpe andre mennesker, er vi nødt til, først og fremmest, at komme på plads med os selv. Derfor vil du under uddannelsen, skulle arbejde med dig selv, så du kan støtte mennesker i deres udviklingsproces.

 

Hvad får du når du tager denne uddannelse

Det du lærer hos os, er ikke kun viden, men derimod en ny måde at gribe dit eget og andres liv an på. Det er hele vores livsfilosofi og mission i livet, at du bliver klædt på, så du også kan støtte og hjælpe mennesker, der er ramt i deres liv, ligesom vi gør. Du vil, ud over din egen personlige udvikling, blive undervist i den nyeste viden indenfor Stress, stressorer og hvordan du Coacher mennesker der er stressramt, men også har brug for en coach indenfor andre områder. Du vil blive ført ind i den eksistentielle og Fænomenologiske tilgang samt forsknings-relateret videnskab, i hvad der får mennesker til at lykkes med deres liv, herunder Positiv Psykologi og alm. psykologi. Efter endt uddannelse, kan du arbejde som selvstændig, anvende uddannelsen i dit arbejde, med eksterne virksomheder, organisationer, grupper, holde foredrag mv.

Næste hold starter d. 23.9.2022 – 25.9.2022

Se fremmøde datoer ved at klikke på dette link: https://lindogdahl.dk/datoer-struktur-og-studieopbygning/ 

Tilmelding til uddannelsen sker ved, at du søger om optagelse på uddannelsen. Vi har små hold og der er derfor begrænset antal pladser. Klik på dette link: https://lindogdahl.dk/ansoeg-om-optagelse-her/

Instituttets ledelse

Uddannelsesleder

Marlene Lind

22 42 54 61

Institutleder

Kenneth Dahl

42 94 76 74