fbpx

Bogudgivelse

Bogudgivelse –Din vej i job, med positiv psykologi

Bogens indhold: Står du uden for arbejdsmarkedet, og har du svært ved at fastholde motivationen og drivet? Oplever du, at de negative tanker og frustrationer sniger sig ind på dig, også selv om du forsøger at holde dem væk? Dette kan du ændre ved at åbne op for begreber som: Valg, værdier, accept, motivation og ansvar. Når disse bliver en del af dig, vil du opdage hvordan du frit kan vælge at hjemtage dig dit ansvar, og herfra leve et autentisk, sundt, stærkt og meningsfyldt arbejdsliv, og liv generelt! Du vil opdage, at du kan bruge din ledighedsperiode til noget positivt og udviklende, hvor du får fuld power og energi til at gå helhjertet efter det arbejde, som du drømmer allermest om. Alt imens du bliver helt klar over hvordan du finder og skaber din plads på arbejdsmarkedet.

Byggestenene i denne bog er skrevet ud fra Positiv Psykologi og den Eksistentielle tilgang og du vil både blive faglig inspireret samt opdage hvad du motiveres af, hvad der er dine særlige styrker og kvaliteter. Forfatterne viser hvordan du kan åbne op for de ressourcer, kompetencer og talenter, som du allerede indeholder, men som måske bare ikke er helt tydelig for dig, før du har læst denne bog? Når du opdager alt dette, vil du helt naturligt bevæge dig afsted, ud på en ny vej i livet med positive tanker, om dit forestående arbejde.

Bogen indeholder en blanding af teori, autentiske historier og øvelser, sammensat så du som læser, vil kunne bruge bogen aktivt som et værktøj i din ledighedsperiode, og vende styrket tilbage på arbejdsmarkedet.

Vores læsere udtaler:

  • “Fremragende bog, med gode øvelser. Var en god støtte i jagten på mit nye arbejde. Den kan i godt være stolte af”
  • “God og personlig letlæselig skrevet bog, der var et god hjælp i min situation. Bogen giver mange brugbare værktøjer, der hjælper en videre med at se jobsøgningen fra en andet perspektiv – nemlig det, at finde det rigtige job der passede lige til mig i min situation.”
  • “Positiv læsning med øvelser, der kan bruges på andre områder i livet, end ved jobsøgning”

 

Skrevet til dig der vil:

– Styrket tilbage i job
– Finde passionen i dit arbejdsliv
– Fastholde din motivation
– Opnå personlig udvikling
– Finde ro og balance mens du er jobsøgende

Et produkt fra Lind & Dahl: 249,00 kr – Inkl. fragt. Sendes med Post Nord, første hverdag efter bestilling.