fbpx

Eksistentiel Dynamisk & Fænomenologisk Psykoterapeut

3 årig viderebygning – Eksistentiel Dynamisk & Fænomenologisk Psykoterapeut uddannelse

En uddannelse for livet:

Når du har fuldført dit 1. år som Eksistentiel Coach & Positiv Psykologi Formidler, vil du have mulighed, for at videreuddanne dig til psykoterapeut med en 3. årig viderebygning. At uddanne dig til psykoterapeut, hos os, er en uddannelse for livet. Dette, fordi du ikke blot modtager ny viden, som gør at du kan støtte mennesker, til at opnå frihed i eget liv, men i lige så høj grad kan skabe frihed i dit eget liv.

De næste 3 år. vil denne tilgang til, at begribe livet på, være gennemgående i uddannelsen, så selve det, at opleve og møde dig selv og din omverden på, vil skabe mulighed for, en dyb forankring i alt hvad du foretager dig. For at vi kan støtte mennesker til at finde deres ståsted i livet, er det nødvendigt, at vi selv kan skabe et solidt fundament, at tage afsæt fra. Alt udvikling og forandring må først og fremmest starte hos os selv. Vi må selv gå vejen, leve, mærke og opleve det, før vi kan støtte andre mennesker, til at blive fri til at leve deres liv, ud fra en dybere mening med livet.

Hvad kan du bruge uddannelsen til:

Du vil, efter endt uddannelse have vidtåbne arbejdsmæssige muligheder. Du kan, foruden at arbejde som psykoterapeut, bla. starte dine egen virksomhed. Du kan vælge, at arbejde indenfor sundhedssystemet, kommunal regi eller med private virksomheder, hvor du kan tilbyde dig som ekstern konsulent eller/og arbejde med organistationer, institutioner, holde foredrag osv. Du bestemmer din retning i livet. Du vil endvidere have 3 uddannelser, som når disse ”forenes” giver en særlig dybde og stærk viden, som kan hjælpe mennesker, til at skabe et liv i frihed. Fordi vi støtter mennesker til, at etablere deres vej i livet, herunder er balance, glæde, livskraft og at engagere sig fuldt ud, oftest det de fleste mennesker gerne vil træde tilbage til, i deres liv.

Instituttet er Reg. registreret og medlemmer af brancheforeningen FaDP, Foreningen af Danske Psykoterapeuter. Vi følger Deres kvalitetskrav for at uddanne psykoterapeuter.

Læs mere ved at klikke på dette link: https://lindogdahl.dk/formaal-med-uddannelsen-edfp/