fbpx

Psykoterapi

Individuel psykoterapi: Er der områder i dit liv, hvor du ikke oplever, at du kan skabe frihed til, at være dig? I samtaler med mig, har jeg fokus på at støtte dig i det, som du kan være udfordret af, i dit liv, og der hvor du ønsker at komme hen. Jeg tror på, og arbejder ud fra at du indeholder alle de ressourcer der skal til, for at du kommer til at lykkes i dit liv. Nogen gange har vi blot brug for hjælp til, at genskabe det, der giver os en dybere mening med livet, så vi kan leve mere livskraftig og balancefyldt. 

Eksistentiel Dynamisk Psykoterapi handler i korte træk om, at vi sammen i psykoterapien undersøger og udfordrer hvordan du har valgt at leve dit liv, og måske er der områder, som du oplever ikke fungerer, sådan som du ønsker dig, at dit liv skal være. Måske er problemerne og smerten blevet for stor til selv at finde hen til det liv, du ønsker dig og derfor kan det være godt, at samtale med et andet menneske, der kan støtte dig i din rejse.

Parterapi: Er I et sted, I Jeres samliv, hvor I har brug for at samtale med en tredje part, så er I velkommen til at kontakte mig. Jeg vil sammen med Jer, undersøge hvad der er Jeres udfordringer og hvad I hver især oplever omkring Jeres parforhold. Jeg støtter Jer undervejs i samtalen, sådan at I finder mulighederne, Jeres værdier og styrker, så I kan tage beslutning om Jeres videre fremtid. Ud over den eksistentielle tilgang, støtter jeg Jer, også i jeres samliv,  ud fra emotionsfokuseret tilgang samt systemisk tænkning.

Familieterapi: Jeg arbejder med, at støtte familier, som oplever at Jeres hverdag er fyldt med konflikter, uoverensstemmelser, kriser og hvor familien er ved at gå i opløsning. Sammen arbejder vi på at genetablere et solidt fundament, som I kan tage afsæt fra og hvor fokus er på at ændre Jeres “familiestruktur” henimod et sundt, vedvarende og nærværende miljø. Ud over den eksistentielle tilgang, støtter jeg Jer, også i jeres familieliv, ud fra emotionsfokuseret tilgang samt systemisk tænkning.

Gruppeterapi/gruppesupervision: Jeg har i mange år arbejdet med gruppeterapi og gruppesupervision. Jeg samarbejder, med både private- samt kommunale virksomheder, institutter mv. Kontakt mig for nærmere info herom. For mere info, kontakt Marlene Lind, på tlf. 22425461.

 

 Relevante uddannelser:

  • Stress-coaching
  • Kommunikations-coach
  • Positiv Psykologi Formidler
  • Meditationsinstruktør
  • Certificeret Eksistentiel Dynamisk psykoterapeut
  • Socialrådgiver

 

Medlem af brancheforeningerne:

  • Dansk Psykoterapeut Forening
  • Foreningen af Danske Psykoterapeuter