fbpx

Psykoterapi

Eksistentiel og positiv psykoterapi 

 

Individuel – Par – Familieterapi

Individuel psykoterapi

Er der områder i dit liv hvor du ikke oplever, at du kan skabe frihed til, at være dig?

I samtaler med mig, har jeg fokus på at støtte dig henimod at træffe gode valg for dig selv, så du kan tage fuld ejerskab og heri opdage din frihed til at skabe dit liv, lige præcis, som du vil, at det skal se ud.

Jeg tror på, og arbejder ud fra at du indeholder alle de ressourcer der skal til, for at du kommer til at lykkes i dit liv. Nogen gange har vi blot brug for hjælp til, at genskabe det, der giver os en dybere mening med livet, så vi kan leve vores liv med fuld livskraft og et mere balancefyldt liv. Det er noget af det, som du vil møde, i en samtale med mig. 

Eksistentiel Dynamisk Psykoterapi handler i korte træk om, at vi sammen i psykoterapien undersøger og udfordrer hvordan du har valgt at leve dit liv, og måske er der områder, som du oplever ikke fungerer, sådan som du ønsker dig at dit liv skal være. Måske er problemerne og smerten blevet for stor til selv at finde hen til det liv du ønsker dig og derfor kan det være godt, at samtale med et andet menneske, der kan støtte dig i din rejse.

Parterapi

Er I et sted I Jeres samliv hvor I har brug for at samtale med en tredje part, så er I velkommen til at kontakte mig. Jeg vil sammen med Jer, undersøge hvad der er Jeres udfordringer og hvad I hver især oplever omkring Jeres parforhold. Jeg støtter Jer undervejs i samtalen, sådan at I finder mulighederne, Jeres værdier og styrker, så I kan tage beslutning om Jeres videre fremtid.

Familieterapi

Jeg arbejder med, at støtte familier, som oplever at Jeres hverdag er fyldt med konflikter, uoverensstemmelser, kriser og hvor familien er ved at gå i opløsning. Sammen arbejder vi på at genetablere et solidt fundament, som I kan tage afsæt fra og hvor fokus er på at ændre Jeres “familiestruktur” henimod et sundt, vedvarende og nærværende miljø. 

Positiv psykologisamtaler

Positiv Psykologi er en forskningsmetode og videnskabelig tilgang, som handler om at få mennesker til at lykkes og trives i livet. En af forskningens opdagelser er bla. at der er nogle fælles kendetegn hos mennesker der trives og oplever at lykkes i livet. De er bla. mere optimistiske, lever længere, præstere bedre og er mindre syge.

En positiv psykologisamtale handler både om, at undersøge dit levede liv indtil nu, hvordan oplever du dig selv som menneske, hvilke livssyn har du på dig selv og din omverdenen og hvad er din motivation for at bevæge dit fokus, så du bliver både bevidst og tydelig på hvad du vælger at have fokus på i din hverdag.

Hvis du vil bestille tid eller vil have mere info, så kontakt Marlene Lind på tlf. 22425461. Det er også fint, at skrive en sms eller også send en E-mail på: marlene@lindogdahl.dk 

Marlene Lind

Certificeret Eksistentiel Dynamisk psykoterapeut

Medlem af brancheforeningerne:

  • Dansk Psykoterapeut Forening 
  • Foreningen af Danske Psykoterapeuter

22 42 54 61
marlene@lindogdahl.dk
Skibdrætvej 9
6000 Kolding