fbpx

Om Lind & Dahl

Om Lind & Dahl

Lind & Dahl, er en videns baseret og praksis orienteret visionær virksomhed, der med afsæt i Positiv Psykologi, tilbyder en lang række produkter, til såvel private som til virksomheder.

Du vil hos os, blandt andet kunne opnå individuel terapi, parterapi, vejledning i stress håndtering, uddannelse, hold forløb samt foredrag og oplæg .

Alle henvendelser vil blive behandlet med fortrolighed, ligesom der aftales tavshedspligt i individuelle samtaler og uddannelsesforløb.

“Insanity is; doing the same thing over and over again, and expecting different results every time” Citat: Albert Einstein.

Hos Lind & Dahl har udviklingen af produkter og services vores konstante opmærksomhed. Vi arbejder ud fra værdierne:

  • Frihed
  • Ærlighed
  • Nysgerrighed
  • Professionalisme

Starten på Lind & Dahl

Historien om Lind & Dahl, er en fortælling om to kollegaer der opdagede den fælles passion for, at støtte mennesker til at opnå de ændringer de måtte ønske sig i livet.

I 2014 startede Kenneth Dahl coachvirksomheden LifeHunter, med speciale i stresshåndtering. I 2015 tog samarbejdet Lind & Dahl så småt form ved påbegyndelsen af den fælles bog, Din vej i job, med Positiv Psykologi.

2016 var året hvor bogen blev udgivet og Lind & Dahl indgik i et formelt samarbejde omkring den fælles passion.

Fremtiden er lys

Den fælles passion kan mærkes hos vores klienter, kunder og samarbejdsparterne og afspejler sig blandt andet i den mangeartede kundesammensætning vi har hos Lind & Dahl.

Vi har samarbejde med kommuner, jobcentre, private institutioner, virksomheder og privat personer.