fbpx

Reg. registeret Institut hos FaDP

Reg. Registeret Institut hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter 

Din garanti for høj faglighed:

At uddanne personer til psykoterapeuter, der ønsker at bruge deres færdigheder, efter endt uddannelse, i virket som psykoterapeut, pålægger os som uddannelsessted et stort ansvar i at sikre, at de studerende der opnår deres certificering, har det faglige, personlige og etiske niveau det kræver at arbejde som psykoterapeut.

Vi har hos Lind & Dahl, siden 2018 været Reg. registeret Institut hos FaDP, hvilket betyder, at vores psykoterapeutiske uddannelse lever op til de krav der er fastsat af FaDP, ligesom vores samarbejde med FaDP betyder, at du efter endt uddannelse vil kunne benytte den beskyttede titel Registreret psykoterapeut, såfremt du efter endt uddannelse forsat lever op til de krav der stilles fra FaDP i forhold til din Reg. registering. Endvidere kan du under uddannelsen, benytte titlen Registreret psyk-stud.

En af de værdier vi arbejder med hos Lind & Dahl, er høj faglighed. Vores beslutning om at indtræde som Reg. registeret Institut i vores brancheorganisation, FaDP, bunder blandt andet i den fælles værdi vi har med FaDP omkring høj faglighed. FaDP sikre, igennem deres godkendelse af Styrelsen for patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, at de godkendte uddannelsessteder der er hos FaDP, ikke kun lever op til de krav der stilles fra myndighedernes side, men har valgt at hæve uddannelses-niveauet endnu mere. Dette er blandt andet gjort ved at øge de lovgivne minimumskrav til uddannelsesomfanget, på den 4-årige uddannelse, fra 660 lektioner til 1066 lektioner i undervisningen der omhandler teori, metode og strategi.

Ved at vælge en uddannele hos Lind & Dahl er du, via vores medlemskab af FaDP, sikret et højt fagligt niveau samt direkte adgang til optag i FaDP, som Reg. Psykoterapeut efter endt uddannelse.

Du kan læse mere om FaDP her: www.fadp.dk