fbpx

Stresshåndtering og meditation

Vil du have mindre stress, og mere overskud?

Det handler om et bevidst valg

Hos Lind og Dahl vil du altid få den nyeste videns- og forskningsmæssige tilgang i forhold til stress og forebyggelse omhandlende stress. Der ud over vil du også få indblik og viden om hvordan du skaber trivsel, glæde, balance, ro og fred i dit liv, fordi vi ligeledes anvender positiv psykologi, meditations teknikker og den eksistentielle retning, som har den særlige egenskab, at når det kombineres med stress, kan du netop kan skabe et værdifuldt liv i frihed, uden at være stressramt eller i det hele taget stresset.

Det første skridt, og som regl også det sværeste, i arbejdet med at mindske egen stress, at træffe et bevidst valg om at række ud efter hjælp og støtte.

Hos Lind & Dahl vil du kunne få støtte i form af individuelle samtaler, undervisning i effektive stressreducerende meditationsteknikker,  eller deltage i et af vores online forløb. Alt du behøver at gøre, er at sende en mail eller ringe, og du har derved taget det første skridt, via et bevidst valg, om at vælge dig selv til.

 

Stress starter altid i sindet

Stress starter i sindet . Det bevæger sig videre rundt i din krop, dit indre liv, og får indflydelse og nogen gange fuld kontrol over dit ydre liv også.

Det er via i dit sind, at du kan gøre dig selv syg, med bla. dine tanker, følelser, din sindstilstand og stemning. Gennem vores stresshåndteringsforløb eller individuelle samtaler vil du lærer, at være fredfyldt, bevidst, opmærksom, og nærværende, samtidig med at du kan bevæge dig afsted i dit liv, uden at stress skal sætte begrænsninger op for dig.

Du indeholder det nemlig allerede, det skal blot få lov til at vokse sig frem. Du vil, med vores tilgang til at blive fri af stress, ikke kun kunne give dig selv et venligsindede, ærligt og kærligt liv, men i lige så høj grad også blive i stand til at kunne give vores viden og levemåde videre til andre mennesker.

 

Vi bærer selv ansvaret for at vælge et bevidst liv

At forebygge stress, starter altid hos den enkelte selv, altså hos dig og os. Hvis ikke vi vil tage ansvaret på os, for at ændre vores tilstand, så vil ingen i hele verden kunne ændre det, for os. Men at det er individets ansvar betyder ikke at vi behøver stå alene. Om du vælger en af vores uddannelser, forløb eller individuel stresshåndterings forløb vil du opleve, at vi støtter og er med undervejs i din proces og udvikling væk fra et stressfyldt liv.

 

Meditation, som et let anvendeligt redskab, til mere ro og overskud i en moderne hverdag

Når vi har et travlt sind, er den bedste kur det modsatte af travlhed, RO. Meditation støtter mange mennesker verden over til, at opnå mere overskud ved, at give sig selv ro. Bare nogle få minutters meditation i løbet af en travl dag, vil kunne gøre en markant forskel for din trivsel. Kenneth Dahl og Marlene Lind har vi gennem en del år, arbejdet med de positive effekter af meditation, såvel privat som i klientarbejdet.

Du vil i terapi, stresshåndterings forløb og på vores uddannelser blive præsenteret for meditations teknikker, hvor du kan lære at slippe den konstante indre stemme i dit sind, opnå klarhed, præstere dit bedste, bekymre dig mindre, sove bedre, forbedre forholdet til dine relationer, føle dig mere rolig, selvsikker og tilfreds.

 

Samtaler eller undervisning med professionelle fagpersoner

Hos Lind & Dahl benytter vi samtalerne, og særligt udviklede stressreducerende teknikker,  til at arbejde med din individuelle oplevelse af stress. Det er vigtigt,  at du hurtigt efter din opstart hos os oplever mærkbare resultater, videre henimod et liv med mindre stress og mere overskud.

Vores faglighed bunder i cirka 20 års samlet, samtale erfaring og solide uddannelser inden for terapi, meditation, stress og coaching.

Kontakt os på mail eller telefon for tidsbestilling eller mere info. Du finder vores kontaktinfo på siden: Kontakt.