fbpx

Vægttab og Trivsel forløb

Opnå Varigt Vægttab & Øget Trivsel

Skab dit liv, præcis som du ønsker dig, at det skal være

 • Er det nu, du er klar til at skabe dit ønskede vægttab samtidig med, at du også skaber din frihed til altid at opnå det du ønsker for dig selv resten af dit liv?
 • Har du brug for at vælge dig selv fuldstændig til og begynde at leve dit liv, som det menneske du er?
 • Vil du give dig selv muligheden for at tage styring i eget liv og indfri de drømme omkring en sund, nærværende og mere simpel måde, at leve dit liv ud fra?
 • Er du træt af slankekure, kostplaner, planer der mislykkes, mål der opgives, så er dette forløb lige noget for dig. 

Dette særlige forløb, er netop skabt til dig, der vil vælge dig selv til, på en helt ny, enkelt og ligetil livsændrende måde. Du vil med dette forløb opdage, at du indeholder alt det der skal til, for at du kan ændre på lige præcis det, som du gerne vil i dit liv. Herfra kan kan du frit vælge dine målsætninger omkring dit vægttab og generelle livsstil. På forløbet vil vi arbejde med begreber som, Livsglæde, Livskraft, Livsbalance, Livsmod og Livsmening. Alle begreber Marlene Lind selv har brugt til at opnå et varigt vægttab på 55 kg. Et vægttab der også har betydet fysisk og psykisk velvære samt generel livsbalance. Tilgangen er udviklet med fokus på terapi og coaching frem for kostvejledning, da den enkelte typisk er klar over hvad den sunde kost er. Det handler istedet for om at vælge sig selv til på en ny måde. Dette har hjulpet grupper af personer til, at opnå markante varige vægttab. Denne viden har vi hos Lind & Dahl nu samlet i et 12 ugers forløb, som du kan vælge at give dig selv og opnå et varigt vægttab med mental balance og fysisk velvære.

Et helt særligt forløb til dig

Varigt Vægttab & Øget Trivsel.

Skab dit liv, præcis som du vil, at det skal se ud.

 • Undervisning og deltagelse, på et lille lukket hold, i Kolding fordelt på 12 uger med opstart tirsdag den 5.2.19 fra 17.00 til 19.00. Vi mødes efterfølgende hver tirsdag, samme tidspunkt. 
 • Du får viden om hvordan du aktivt kan, skabe dit liv, herunder et Varigt Vægttab, samtidig med at du øger din trivsel.
 • Vi arbejder bla. med at træffe de valg du ønsker for dit liv, og frihed til at skabe det, du drømmer om.
 • Øvelser og selvindsigt i at vedholde din måde, at være sammen med dig selv på.
 • Dette er ikke en kur. Dette er en måde, at leve dit liv på.
 • Professionel støtte og hjælp, mellem hvert modul, via lukket Facebook gruppe.
 • Skift de hurtige løsninger ud med varigt vægttab via nærvær, klarhed og egenomsorg.
 • Er det nu, du også vil tage fuld styring i eget liv, så meld dig til.
 • Prisen for dette særlige forløb er: 2495,00 kr. Der vil være mulighed for rate betaling i 3 rater af  kr. 832,00, dette kan du vælge, når du tilmelder dig forløbet.
 • Er du bare lidt nysgerrig, så klik på knappen nederst, for mere Info, så sender jeg dig mere uddybende information om hvad forløbet går ud på.
 • Marlene Lind har bla. uddannelsesbaggrund som Psykoterapeut, Coach, Positiv Psykologi Formidler, Socialrådgiver og hun vil dele ud af den særlige måde, at leve dit liv på. 
 • Næste holder starter: Tirsdag d. 5.2.2019. Adresse: Skibdrætvej 9, 6000 Kolding.

Marlene Lind’s egen forvandling

Vægttab opnået via fokus, valg og vedholdenhed.

N
55 kg´s vægttab
N
Øget fysisk og psykisk velvære
N
Mere livsglæde
N
Følelsen af frihed
N
Styring i eget liv
N
Mere overskud, ro og balance

Jane

deltager på hold 1 2017

“Jeg har på 8 uger tabt 16 kg, og vi er jo ikke færdige endnu. Forventer jeg opnår min målsætning om at tabe yderligere 10 kg. Jeg har igennem forløbet lært at lytte efter hvad min krop har brug for og til min overraskelse opdaget at de sunde ting faktisk smager super godt. Jeg har fået meget mere energi, og synes det er fedt, at kunne købe smart tøj igen!”

Vil du også opnå succes med dit vægttab og øge din trivsel, ikke kun i et tidsbegrænset omfang?

 

Næste Hold starter den 5.2.19 kl. 17.00 – 19.00

Har du spørgsmål til vores forløb?

Udfyld vores kontakt formular og vi sender mere info til dig.