fbpx

Vores ståsted

Vores mål

Vores vision

En positiv tanke, er netop det der har været medvirkende til de markante livsændringer såvel Marlene Lind som Kenneth Dahl har gennemført i egne liv de seneste år. Derfor er visionen ved Lind & Dahl at dele den viden om hvad et ændret mindset kan betyde for den enkelte, når de negative tanker gennem opmærksomhed og fokus kan ændres til glæde, trivsel, styrker, overskud, motivation og positivitet.

Grundtanken hos Lind & Dahl, er at individet har frihed til at vælge, at tage ansvar, og gennem egne styrker og ressourcer og derigennem at skabe det liv enhver ønsker sig.

Vores filosofi

Hos Lind & Dahl, er det vores overbevisning at viden er det der gennem fokus og opmærksomhed kan bringe mennesker derhen, hvor de måtte ønske sig i deres liv. Men viden kan ikke stå alene. For at viden også bliver brugbar, skal den støttes af valg om at leve ud fra den viden man besidder.

Først når viden bliver anvendt gennem et levet liv, bliver det autentisk og heri er begreber som udvikling gennem relationer, accept, værdier, motivation og ansvar afgørende for at opnå det ønskede af livet.

Det siger vores kursister / klienter

Klient hos Kenneth

I samtale forløb

“Hos Kenneth oplevede jeg en særlig skarphed, et helt specielt engagement og en dyb inspiration.
Kenneths humor er fantastisk. Dette kombineret med hans helt igennem menneskelige indsigt og dybe nærvær gør, at man kun kan kun føle tillid, så man kan slappe af, ikke kun i hans, men også i sit eget selskab, og herfra turde udvikle sig frit.
Jeg er meget taknemmelig for at have mødt Kenneth, og det er med stor respekt at jeg vil anbefale alle, som ønsker at gøre en forskel for sig selv, at tage kontakt til.”

 

Klient hos Marlene

I terapi forløb

“Jeg har været meget glad for at have samtaler hos Marlene. Det har været guld værd for mig, og jeg vil ikke kunne have nået så langt og kommet så godt igennem min krise hvis det ikke havde været for Marlenes hjælp. Jeg er nu tilbage på arbejdet og igen på fuld tid, og jeg har det rigtig godt, der hvor jeg er nu.”

 

Kursist

På 13 ugers udviklings forløb.

“Jeg har fået det ud af forløbet, at jeg ser muligheder frem for forhindringer, og har fået et mere positivt syn på mit liv og mine omgivelser. Tænker også mere på mig selv frem for hvad andre mener jeg skal. Mig selv først :-). Er et helt nyt liv og mere glad.”